ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι αποστολές από την Εταιρία μας εκτελούνται μέσω της Εταιρίας ACS Courier, SPEEDEX και μεταφορική της επιλογή σας σε όλη την Ελλάδα.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

1) Παραγγελία από το web site μας
Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο Καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Το Καλάθι μου] που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα μας, πατάτε στο επόμενο βήμα και κάνετε είσοδο με τον λογαριασμό σας η νέα εγγραφή πελάτη για ολοκληρώνετε την αγορά σας.

2) Με E-mail
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@lampadiko.gr ή να χρησιμοποιήσετε την Φόρμα Επικοινωνίας (εδώ) με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση θέλετε. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

3) Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου μας.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 21 το βράδυ εκτός Σαββάτου από τις 9 το πρωί έως τις 15 το μεσημέρι.

Τρόποι αποστολής

Η Εταιρία Λαμπαδικο.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. ( www.taxydromiki.com ), Γενική Ταχυδρομική για την ταχύτερη αποστολή των παραγγελιών σας. Έτσι οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίδονται την επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα:

Για αποστολέςσε όλη την Ελλάδα

Για μικρά δέματα έως 2 κιλά το κόστος είναι 4€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€.

Στέλνουμε και με αντικαταβολή. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€ έξοδα αντικαταβολής.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας στέλνεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη η επιπλέον επιβάρυνση είναι 2€ και η χρέωση είναι αυτόματη από το κατάστημα Γενικής.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται συναρμολόγηση προϊόντων.

Οι τιμές προϊόντων του καταστήματός μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αυτή αποσταλεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Επιστροφές Προϊόντων».

Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση παραγγελιάς δεν θα είναι έγκυρη χωρίς την αποδοχή της Εταιρίας και σε κάθε περίπτωση, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας, με την επιφύλαξη όλων των άλλων δικαιωμάτων της Εταιρίας.

Επιστροφές:

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα πρέπει να το κάνετε εντός 14 ημερών, το προϊόν και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται παρά μόνο το ποσό του προϊόντος μπαίνει πιστωτικό για την επόμενη αγορά σας.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για να γλυτώσετε μεγάλες χρεώσεις από την Courier μπορείτε να βάλετε την επιστροφή να χρεωθεί στην εταιρία μας και το ποσό των μεταφορικών θα αφαιρεθεί από το πιστωτικό σας.

Πριν την επιστροφή σας, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση με την εταιρία μας για τον λόγο της επιστροφής. Σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν θα γίνετε δεκτό.

Το δέμα της επιστροφής θα πρέπει να τηρεί όλους τους νόμους αποστολής/επιστροφής, σε περίπτωση τιμολογίου δελτίο επιστροφής, σε περίπτωση λιανικής απόδειξης φωτοτυπία την απόδειξη αγοράς.

Μέσα στο δέμα θα πρέπει να υπάρχει χειρόγραφη σημείωση ο λόγος επιστροφής, με το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας, και το όνομα του ατόμου με τον οποίο έχετε μιλήσει τηλεφωνικώς και έχει δεχτεί την επιστροφή σας.

Οι επιστροφές οι οποίες είναι με χρέωση την εταιρία μας θα γίνονται δεκτές μόνο από την Εταιρία Γενική Ταχυδρομική. Σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν θα γίνεται δεκτό.

Top